Twirlpakjes, marimba’s, standers, euphoniums, bladmuziek, batons, muziekkoffers, dirigenten: aan al deze dingen hangt een prijskaartje. Naast contributies, donateurs, subsidies en andere giften zijn wij ook afhankelijk van onze acties.

Oud papieractie
Op de laatste zaterdag van de maanden februari, juni en oktober brengen onze leden een ochtend door met het ophalen van oud papier in Baflo en Rasquert. Dat is hard werken, maar ook heel gezellig en goed voor de teambuilding. Met trekkers en aanhangers komen wij het papier ophalen, om het vervolgens naar de containers te brengen die aan de rand van het dorp klaargezet zijn. Tussen de acties door kan papier dat zich opstapelt naar de container aan de Hoogeweg worden gebracht.

Grote Clubactie
Ieder najaar doet Excelsior mee aan de Grote Clubactie. Dit is een Nederlandse loterij om verenigingen te helpen extra fondsen te werven, en zo bepaalde doelen te helpen verwezenlijken. Van de opbrengst van een lot gaat 80% naar de vereniging en de resterende 20% wordt gebruikt voor loterijprijzen.

Sponsorkliks
Op de homepage van deze site staat links onderin een Sponsorkliks logo. Door hiervan gebruik van te maken bij online bestellingen kun je Excelsior financieel steunen, zonder dat dat extra geld kost. Gratis sponsoring dus. De meeste webshops zijn aangesloten bij het Sponsorkliks netwerk. Een aankoop doen? Klik op het logo, zoek en selecteer de webwinkel waar je iets wilt bestellen, rond de bestelling zoals gewoonlijk af, en meer hoef je niet te doen.