April 2018

Hallo iedereen!

Op 10 maart hebben leden van onze vereniging het oud papier langs de straten van Baflo en omstreken opgehaald. Het weer was druilerig, maar we hebben doorgezet en de containers goed kunnen vullen. Een bedankje aan iedereen die Excelsior steunt door het aanbieden van papier, zowel tijdens de acties als doorlopend in de containers aan de Hoogeweg. Daar worden we erg blij van!

De maand april begint voor het orkest met het muzikaal begeleiden van de Poaskedienst (Paasdienst) in de kerk van Oostum. Voorganger is dominee Pieterman en het thema van de dienst is Veujoar ien lucht. Ook muzikant Gert Sennema en andere kunstenaars verlenen hun medewerking aan de dienst, die om 10.00 uur begint. Kijk voor meer informatie op de website van de Liudgerstichting: www.liudger.org.

Op vrijdag 27 april 2018 zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen. Daarom vindt het Koningsdagconcert van muziekverenigingen Sereno en Excelsior dit jaar plaats op donderdagavond 26 april om 19.00 uur bij Viskenij.

Donateursconcert 6 april 2018

Helden van de muziek

19.30 uur  |  Immanuëlkerk Baflo

Entree € 5,-  |  donateurs gratis

U hebt het natuurlijk allang genoteerd: kom onze helden van de muziek bewonderen tijdens het donateursconcert op vrijdag 6 april. De avond begint om 19.30 uur, entree is € 5,-. Donateurs mogen op vertoon van hun donateurskaart gratis naar binnen.

Hopelijk tot ziens bij één, meerdere of al van onze activiteiten!

Spread the word. Share this post!