Augustus 2018

Hallo iedereen!

Omdat we het allemaal hopelijk heel druk hebben met vakantie vieren, deze maand een kort overzicht van onze activiteiten:

  • Jelwin Dotinga, Maud Zuidema en Carsten Goelema zijn op 7 juli geslaagd voor onderdelen van hun slagwerkdiploma. Jelwin voor zijn keuzemodule B, Maud voor haar keuzemodule A en Carsten voor verplichte module A. Vorig jaar haalden ze al het theorieonderdeel, voor een compleet diploma zijn er tegenwoordig nog twee keuzemodules en één verplichte module nodig. Alle drie van harte gefeliciteerd, heel goed gedaan!
  • Op zaterdag 14 juli stonden malletband en orkest op verschillende plekken langs de route van de Coop BAFLOop om de runners muzikaal aan te moedigen. Sommige deelnemers vonden tijdens hun loop zelfs nog de energie om óns te bedanken of te applaudisseren. Heel mooi om zoveel sportiviteit te zien in Baflo!
  • Zondagochtend 12 augustus begeleidt een aantal orkestleden de Hoagepreek in de tuin van borg Verhildersum in Leens. Dit in het kader van de Historische Dagen 2018. De Grunneger dainst begint om 11.00 uur en wordt geleid door dominee Pieterman.
  • Eind augustus/begin september beginnen alle trainingen en repetities van het nieuwe seizoen. Langzaam opstarten is er voor de leden van Excelsior niet bij, want vlak na de zomerstop staat er al weer van alles spannends en leuks op het programma.
  • Ten slotte willen we orkest- en bestuurslid Rian, Ewoud en Maud feliciteren met de geboorte van hun dochter en kleine zusje Ise, geboren op 7 juli 2018!

Spread the word. Share this post!