Kruizenga stopt als voorzitter Excelsior

Vrijdagavond 15 februari is Jan Kruizenga tijdens de algemene ledenvergadering afgetreden als voorzitter van Christelijke muziekvereniging Excelsior te Baflo.

Jan Kruizenga en wederhelft Lies met de afscheidscadeaus (foto Ronnie Afman).

Jan had al enkele jaren aangegeven dat hij het tijd vond voor een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden, maar bij gebrek aan opvolging heeft hij zijn aftreden steeds uitgesteld. Vrijdag kon de vereniging er echter niet meer aan ontkomen. Na bijna 20 jaar voorzitter te zijn geweest en vele andere bestuursfuncties te hebben bekleed, heeft hij nu echt de voorzittershamer neergelegd. Jan kreeg als afscheid mooie woorden, veel waardering, diverse cadeaus en een staande ovatie cadeau.  Bloemen waren er voor Lies Kruizenga omdat zij haar man al die jaren heeft moeten delen met de vereniging. Gelukkig blijft Jan nog wel lid van Excelsior en kan iedereen blijven genieten van zijn mooie bugelspel. Ook heeft Jan de leden verzekert dat zij altijd met vragen bij hem terecht kunnen. Jan gaat zich de komende jaren niet vervelen. Hij is naast zijn werk nog actief voor diverse andere verenigingen.

Er is tijdens de ledenvergadering nog geen nieuwe voorzitter gekozen. Het huidige bestuur beraadt zich de komende tijd op de invulling van die functie. Voor informatie, verzoeken om optredens, donaties, lidmaatschap of andere zaken kan men contact opnemen met het bestuur via het mailadres voorzitter@excelsiorbaflo.nl of via de website www.excelsiorbaflo.nl.

Gepubliceerd in de Ommelander Courant van maandag 18 februari
Foto: Ronnie Afman

Spread the word. Share this post!