Juni 2019

Hallo allemaal!
Deze maand blikken we eerst nog even terug op Koningsdag en de dodenherdenking. Op 27 april speelden Sereno en Excelsior samen bij Viskenij. Helaas moesten we door het slechte weer het programma inkorten. Ondanks de regen lieten de meiden van het C-team twirlsters wel hun hele show zien. Wat een toppers!! Tijdens de dodenherdenking verleende het orkest medewerking in Den Andel.

Op 11 mei waren de wedstrijden van de twirlsters. De dames hebben heel goed gepresteerd. Zo heeft Ellis Bolhuis goud behaald. Door die plek promoveert ze en plaatst ze zich voor de voorrondes van het NK. Er was ook goud voor ensemble A: Ellis, Wia, Marissa en Stèfanie. Stèfanie en Wia hebben als duo brons gehaald. Een 5e plaats was er voor Daniëlle voor haar dancetwirl solo. Ook was er een 5e plaats voor ensemble B: Janita, Lisa en Myrthe. Het smallteam dance C-team deed voor het eerst mee en hebben het supergoed gedaan. Elize, Madeline, Lotte S, Lotte T, Daniëlle, Lisa-Marie, Tessa en Naomi zijn net naast het podium geëindigd.

De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:
♫ Op 12 en 13 juni is er een muzikale collecte voor de jubileumdag. We collecteren en we maken tegelijkertijd muziek. U kunt ons verwachten tussen 18.00 en 20.00 uur.
♫ Op 29 juni hebben we als seizoenafsluiting een concert samen met Harmonie Zuidbroek. Het wordt een openluchtconcert.
♫ Op 29 juni gaat de malletband naar Rastede voor een concours. Heel erg veel succes!
♫ Op 28 september is onze jubileumdag. Voor deze feestelijke dag staat een dinnershow op het programma. Excelsior kookt voor u en terwijl u eet maakt de vereniging ook nog muziek. Binnenkort kunt u zich hiervoor opgeven. Houd dat dus goed in de gaten, want het belooft erg leuk te worden!

Tot slot:
Op 22 juni rijden we weer door het dorp om uw oud papier op te halen. Wilt u het voor ons klaarzetten? Bedankt!

Spread the word. Share this post!