April 2017

Hallo iedereen!

In april is er bijna ieder weekend wel iets te doen voor één of meerdere geledingen van Excelsior. Op zaterdag 1 april geniet de hele vereniging na van het hopelijk zeer geslaagde donateursconcert van de avond daarvoor (en wordt er uiteraard opgeruimd en afgebouwd).

Het weekend erop staat de verkoop van toiletpapier op de kalender. Op vrijdagavond 7 april beginnen we om 18.00 uur met de actie. We vervolgen de verkoop op zaterdag 8 april vanaf 9.30 uur. Ook is er die dag een twirlwedstrijd in Groningen waaraan vier solisten meedoen.

Een spannend vooruitzicht: op zaterdag 15 april doet een aantal van onze malletband- en orkestleerlingen theorie-examen A of B. Veel succes!

Donderdag 27 april is het Koningsdagconcert in samenwerking met muziekvereniging Sereno. Aanvang is om 10.30 uur bij Viskenij. Orkesten, malletbands en twirlteams (plus publiek natuurlijk) hopen dat we het dit jaar droog houden!

De twirlsters gaan de strijd weer aan met de concurrentie in Drachten op 29 april. Twirlteams A, B, ensemble A en een aantal solisten vertegenwoordigen Excelsior daar. Het twirlteam heeft overigens ook een eigen Facebookpagina: zoek naar Twirlteam cmv Excelsior Baflo. Hier zijn veel foto’s en nieuwtjes te vinden, en kunt u de meiden zelf succes wensen en feliciteren. Het team is de afgelopen tijd uitgebreid: iedere woensdag is er voor kinderen vanaf 4 jaar mini-twirl van 16.00 tot 16.45 uur. Voor mini-twirl zijn ook mini-batons nodig. Deze hebben we kunnen aanschaffen met behulp van de subsidie van Loket Leefbaarheid.

Andere projecten wat betreft de jeugd zijn nog steeds heel actief. De lessen A(lgemene) M(uzikale) V(orming) lopen door en proeflessen n.a.v. het muzikale project op de Ichthus hebben inmiddels al een aantal nieuwe leerlingen voortgebracht.

Op de Algemene Ledenvergadering van 17 februari zijn er allerlei belangrijke zaken besproken. Eén van de resultaten is het aantreden van nieuw bestuurslid Bas de Boer vanuit de malletband. Daar is de vereniging erg blij mee!

En ten slotte, op de valreep van maart, nogmaals deze aankondiging:

Donateursconcert 31 maart 2017

Excelsior goes Hollywood!

19.30 uur  |  Immanuëlkerk Baflo

Entree € 5,-  |  donateurs gratis

Spread the word. Share this post!