Oktober 2017

Hallo iedereen!

Alle verenigingsactiviteiten zijn weer in volle gang: de eerste lessen, trainingen en repetities zijn geweest, en zelfs de eerste wedstrijden zijn al achter de rug.

  • Op 16 en 23 september waren er twirlwedstrijden in resp. Musselkanaal en Dokkum. In een volgend bericht leest u daarvan de uitslagen (of, als u niet kunt wachten, op www.nbta.nl). Op 21 oktober staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, daarna wordt er toegeleefd naar het spannende Nederlands Kampioenschap in december.
  • Op zondagmiddag 1 oktober lieten de orkesten van Arbeidersmuziekvereniging Opwaarts Uithuizen en Excelsior Baflo van zich horen tijdens het Borgconcert bij de Menkemaborg in Uithuizen. De muzikanten vormden samen een mooie, grote fanfare en brachten muziek uit beider repertoires ten gehore op een bijzondere locatie.
  • Heeft u al een Grote Clubactie-lot van één van onze leden gekocht? 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de vereniging, het resterende bedrag wordt gebruikt voor loterijprijzen (waaronder de hoofdprijs van € 100.000!)
  • Op zaterdag 28 oktober rijden wij weer door Baflo en Rasquert om uw oud papier op te halen. Als u uw papier voor 9.00 uur netjes gebundeld aan de weg zet (zodat wij het gemakkelijk op de kar kunnen stapelen en de containers zo vol mogelijk kunnen laden), nemen wij het graag mee!

Spread the word. Share this post!