Januari 2018

Hallo iedereen!

Zaterdag 16 december was een heel spannend moment voor het twirlteam. Na een lange dag in Almere keerde de bus vol twirlsters en hun fans weer huiswaarts met mooie resultaten. Op Facebook schreef instructrice Janneke: “Het NK zit erop. De teams hebben het super gedaan maar dit keer helaas geen podiumplaatsen. Ensemble is 8ste geworden, twirlteam 7de en het largeteam 10e. Maar we zijn hartstikke trots. We gingen goed, maar de concurrentie was gewoon beter!”

Volgende keer een verslag van de decemberactiviteiten die op dit moment nog moeten plaatsvinden, maar we kunnen alvast wel verklappen dat zowel de Kerstmarkt als het Walking Dinner zeer geslaagd waren. De malletband was op donderdag 7 december van de partij op de Kerstmarkt Ondernemersvereniging Oud Gemeente Baflo. En niet alleen de markt op een muzikale manier van kerstsfeer te voorzien, ook met de verkoop van heerlijke zelfgemaakte stoofpeertjes. De verkoop was een groot succes. Bovendien zijn de overgebleven peertjes geschonken aan het stamppotbuffet van Voedselbank Het Hogeland, dat een dag later plaatsvond. Op zaterdag 16 december zorgden leden van het orkest voor de muzikale omlijsting tijdens het Walking Dinner (PKN Kinderkerstfeest). Het voorgerecht werd geserveerd in CDBS Ichthus, opdienen van het hoofdgerecht gebeurde in Concordia en van het toetje werd genoten in de Laurentiuskerk. Een gezellige, sfeervolle avond met smakelijk eten en mooie muziek!

Alvast enkele aankondigingen: op zaterdag 13 januari wordt door malletband en orkest het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert georganiseerd. Locatie Immanuelkerk, aanvang 19.30 uur, entree is gratis. Een week later, op 20 januari, strijden twirlsters en majorettes van Excelsior Baflo en Eemskapel Roodeschool tegen elkaar tijdens het verenigingsconcours in de sporthal van Warffum. We hopen u daar te zien!

PS: Heeft u in de afgelopen maanden een Grote Clubactie lot van ons gekocht? Vergeet dan niet te checken of u in de prijzen bent gevallen! Dat kan op www.clubactie.nl.

Spread the word. Share this post!