Orkest en malletband
Als je bij ons les hebt op een blaas- of slaginstrument, word je opgeleid om uiteindelijk mee te spelen in het orkest of de malletband. Het maakt hierbij niet uit of je 8 bent of 80: iedereen is van harte welkom. Zowel jong geleerd, oud gedaan als je bent nooit te oud om te leren zijn hier van toepassing. Na gemiddeld twee jaar les wordt (in overleg met de docent) aangeraden om een diploma te halen. De meeste leden hebben een A- en een B-diploma. Muzieklessen worden gegeven in verenigingsgebouw Concordia.

Lesdag koperen blaasinstrumenten: dinsdag
Lesdag saxofoons: donderdag
Lesdag slagwerk: woensdag

Neem bij interesse in muzieklessen contact op met voorzitter@excelsiorbaflo.nl. Ieder nieuw lid krijgt van de vereniging vier gratis proeflessen!

Examen Fase 1

Twirlen
Wanneer leden al een aantal jaren twirlen en de basistechnieken grotendeels beheersen is er de mogelijkheid om een diploma te halen. Het is niet verplicht, maar wel zeer gewenst. Deze opleiding wordt niet door de eigen docent gegeven, maar elders verzorgd. Er kan (nog) gekozen worden voor de Fases 1 t/m 3 bij de KNMO, maar ook kunnen levels behaald worden bij de Twirlacademy. Voor wie ambitie heeft zelf docent te worden is het behalen van levels een begin. Daarna kan gestart worden met de docentenopleiding.

Ook zijn er regelmatig leuke twirldagen in schoolvakanties. Deze worden veelal vanuit de verschillende bonden georganiseerd of door andere twirlverenigingen. Tijdens deze dagen wordt men bijgeschoold in twirltechnieken en dans. Vaak worden de clinics gegeven door twirlers die meedraaien in de landelijke top, maar soms ook op Europees of wereldniveau. Ook kan het een bekende danser of choreograaf zijn. Deze dagen zijn toegankelijk voor alle leeftijd-categorie├źn. Dit alles juichen wij van harte toe. Daarom komt de eigen docent regelmatig met informatie over de verschillende activiteiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren