Excelsior Baflo heeft besloten om met haar (melodisch) slagwerk een nieuwe koers te varen. Daardoor komt een deel van het instrumentarium en toebehoren nu beschikbaar voor verkoop. Op deze site kunt u in woord en beeld zien welke instrumenten we te koop aanbieden. Een groot deel van de instrumenten is door een deskundig taxateur beoordeeld en voorzien van kort commentaar.

Hoewel de instrumenten reeds meerdere jaren bij de malletband van Excelsior in gebruik zijn, zitten er een aantal zeer fraaie en kwalitatief heel goede exemplaren tussen die van grote waarde kunnen zijn voor een liefhebber of orkest. Een deel van de instrumenten is wellicht meer geschikt als studiemateriaal voor de jeugd of als rekwisiet of versiering. Bij de beschrijving proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van de kwaliteit en mogelijkheden.

Om alle geïnteresseerden een zo goed mogelijke kans te geven om deze mooie instrumenten aan hun verzameling toe te kunnen voegen, zal de verkoop ervan op de volgende wijze plaatsvinden:

  • De eerste 2 weken van maart zullen alle instrumenten op marktplaats te koop worden aangeboden. U kunt bij de juiste advertentie komen middels de link bij ieder instrument.
  • 7 maart is er, op afspraak, de gelegenheid om de instrumenten te bezichtigen en uit te proberen. Dit zal plaatsvinden in het Concordia gebouw in Baflo. U kunt op deze kijkdag géén instrumenten kopen of meenemen, tenzij anders is aangegeven.
  • Alle instrumenten worden per bieding verkocht, met een minimaal bedrag per instrument. De advertenties blijven 2 weken staan. De hoogste bieder wordt de nieuwe eigenaar en kan het instrument op afspraak ophalen. Op biedingen via chat wordt niet gereageerd.
  • Betalingen dienen ter plaatse te worden voldaan. Voor bedragen boven de €100,- moet per pin worden afgerekend. Indien gewenst kan het overeengekomen bedrag ook in overleg vóóraf (tenminste 24 uur van tevoren) op rekening van Excelsior worden overgemaakt.
  • Eventuele mankementen van instrumenten hebben wij zo goed mogelijk beschreven. Wij kunnen echter geen enkele vorm van garantie bieden en erkennen geen aansprakelijkheid voor schade of onvolkomenheden na aankoop.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar secretaris@excelsiorbaflo.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 dagen beantwoorden.